Şükrü ERALTAN - Okul Müdürü

1970 yılında Samsun ilinin Alaçam İlçesinde dünyaya geldim. İlkokulu Samsun Mustafa Kemal ilkokulunda, Ortaokul ve liseyi Samsun İmam Hatip Lisesi´nde bitirdim. 1989 yılında Ankara üniversitesi İlahiyat Fakültesi´ne başladım. 1994 yılında mezun olarak Şanlıurfa Suruç İmam Hatip Lisesi´nde öğretmen olarak göreve başladım. Bitlis Ahlat Ergezen İlköğretim Okulu ve Sinop Ayancık Yeni Konak YİBO´da Din Külürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak çalıştım. 2002 yılında Sinop Gerze İmam Hatip Lisesi´ne tayin oldum. 2008-2014 yılları arasında Gerze Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu´nda idareci olarak görev yaptım. Aralık 2014 ten bu güne Sinop Şehit Ömer Can Açıkgöz Anadolu Imam Hatip Lisesinde idareci olarak görev yapmaktayım.

Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilmekteyim. Evliyim ve üç kızım var.