OKUL TASAVVUF MUSİKİSİ KONSERİMİZ

OKUL TASAVVUF MUSİKİSİ KONSERİMİZ

Okul Tasavvuf Müziği Koromuz 3.  konserini verdi. 

İmam Hatip Şenlikleri kapsamında Sinop Şehit Ömer Can Açıkgöz Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Seyyid Bilal İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin ortaklaşa hazırladığı Tasavvuf Musikisi Konseri Sinop Halk Eğitim Salonuda gerçekleşti.

 

25.05.2023 252

25-05-202325-05-202325-05-202325-05-2023Okul müdürümüz Şükrü ERALTAN yaptığı açılış konuşmasında; İmam Hatip Liselerinde nasıl öğrenciler yetiştirilir? Aklı selim, zevki selim, kalbi selim.

Aklı selim bir işi yaparken Allah razı olurmu, kul hakkı olurmu, birini incitirmiyim , ahirette hesabını verebilirmiyim kaygısı olur.

Zevki selim tarihi, gelenekleri milli manevi değerleri doğrultusunda batı taklitçisi yada hayranı olmadan sanat ve zevk sahibi olmak demektir.

Kalbi selim, samimiyeti, güzel ahlakı ile gönüllere girebilmek, girdiği gönle hayat vermek ve her gönülde hayat bulmaktır

Doğuyuda Batıyı da bilen , alabildiğine hoş görülü ama nir o kadar da inancına aklı bir gençlik hedeflenmektedir.

Bu vesile ile koromuzun çalıştırıcısı Ahmet Sever beye, Kursu açan Sinop Halk eğitimi merkezi müdürlüğüne, şu anda huzurlarınızda bulunan gerçekten büyük emek ve

fedakarlıklarla çalışmalara katılan Öğrencilerime. Öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Dedi

 Konsere il milli eğitim müdürü Ercan Yıldız, Sinop Cezaevi Müdürü Abdülhamit Denizci, Huzurevinde kalan büyüklerimiz, çok sayıda müziksever katıldı.