UYUM PROGRAMIMIZ BAŞLIYOR .

9. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak uyum programı hazırladık. Amaç öğrencilerimizin okula ve öğretmenlerine daha kolay uyum sağlamaları. Program kapsamında sunumlar, seminerler ve tanıtımların yanında mezun öğrencimizle gerçekleştirilecek olan Kariyer Buluşması da planlandı. Bu yılki konuşmacı 2004 mezunumuz Mersin Anamur Savcısı Ufuk Tüysüz olacak. Buluşma il kültür müdürlüğü salonunda 10:30 da gerçekleşecek. Söyleşiye tüm sevenlerimizi davet ediyoruz.

05.09.2021 546

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SİNOP ŞEHİT ÖMER AÇIKGÖZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ                                                       9. SINIFLAR ORYANTASYON PLANI
      6 EYLÜL PAZARTESİ 7 EYLÜL SALI
1.DERS 8:30-9:50 9/A AÇILIŞ TÖRENİ B.GÜRBÜZ/ORTAÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ
9/B E. BULUT /OKULUMU GEZİYORUM ( OKULU TANITMA)
9/C N.DANACI / OKULDA ZORBALIĞA KARŞI KOYMA .
9/A İH G. AKSOY / İMAM HATİPLİ OLMAK (MİSYONUMUZ )

2. DERS 10.00-10:40 9/A AÇILIŞ TÖRENİ Mersin Anamur Savcısı Ufuk TÜYSÜZ                                                                                                                          MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZLE KARİYER BULUŞMASI                                                                                                                                                                     ( Kültür Merkezi Salonu 10.00-12.00 arası.)

3. DERS 10:50-11:30 9/A SINIF ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRENCİLERİ İLE TANIŞMASI,
9/A İH

4. DERS 11:40-12:20 9/A  ÖĞRENCİ TANIMA FİŞLERİNİN DOLDURTULMASI , Ne olmak istiyorsunuz, Hayaliniz nedir?, Nasıl Bir okul olmasını hayal edersiniz ? Not: Yatılı ve taşımalı öğrencilerin isimleri İsmail Seçer beye verilecek.

9/A İH
5. DERS 11:40-12:20 9/A N.DANACI / OKULDA ZORBALIĞA KARŞI KOYMA .
9/B G. AKSOY / İMAM HATİPLİ OLMAK (MİSYONUMUZ )
9/C E. BULUT /OKULUMU GEZİYORUM ( OKULU TANITMA)
9/A İH B.GÜRBÜZ/ORTAÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ ( İzin Rapor, Cep telefonu, Devam hakkı, Sınıf Geçme vb.)

ÖĞLE ARASI 12:20 - 13:20
6. DERS 13:20-14:00 9/A G. AKSOY / İMAM HATİPLİ OLMAK (MİSYONUMUZ )
9/B N.DANACI / OKULDA ZORBALIĞA KARŞI KOYMA .
9/C B.GÜRBÜZ/ORTAÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ ( İzin Rapor, Cep telefonu, Devam hakkı, Sınıf Geçme vb.)
9/A İH E. BULUT /OKULUMU GEZİYORUM ( OKULU TANITMA)
7. DERS 14:10-14:50 9/A E. BULUT /OKULUMU GEZİYORUM ( OKULU TANITMA)
9/B B.GÜRBÜZ/ORTAÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ ( İzin Rapor, Cep telefonu, Devam hakkı, Sınıf Geçme vb.)
9/C G. AKSOY / İMAM HATİPLİ OLMAK (MİSYONUMUZ )
9/A İH N.DANACI / OKULDA ZORBALIĞA KARŞI KOYMA .

Not: 07/09/2019 Salı günü saat 10:00' da İl Kültür Merkezinde uyum programı kapsamında mezun öğrencilerimiz ile kariyer buluşması gerçekleştirilecektir. Etkinliğe 9. ve  12. sınıflar katılacaktır. Ders öğretmenlerimiz sınıflarına refakat edecekler. Öğleden sonraları ders programına uyulacaktır.

ÜMÜT DURAK                    İSMAİL SEÇER BAYRAM GÜRBÜZ              GÜLPERİ REYHANLIOĞLU

MEHMET DEMİRKOL             GÖKHAN AKSOY                        NURİYE DANACI

25.08.2021